school

Sitter i skolan och har teori i idrott..har bäste emma brevid mig och hon tjötar om uppdatering sååå ja, just for you mate!! Har förresten fått färgning och klipptid idag hos frissan, finalyyy..känner på mig att de kommer åka av en del hår..menmen! Imorgon är de Nadjas student och de ska bli jävligt kul faktiskt, har suttit o kämpat med hennes present i dagar o nätter..så bäst för henne att hon gillart!! Nu ska jag käka. HARE

tycker bilder är jävligt söt för övrigt

tänk jag drömde inatt

Min katt har fått två små söta bebisar som springer runt hemma, finns inget sötare än kattungar!!

konsert

Kom och kolla vetja!

loving you has made me this way

å vad jag vill ha denna skitsnygga klänningen från bikbok..den är dock typ slut överallt i min storlek, får nog ta en sväng till gbg och kolla lite! Jävligt snygg iaf.

bild tagen från matilda

dumle snacks

asssåå skojjar inte, denna godisen fanns förr och jag åt den hela tiden och nu har den kommit tillbaka i sån här chokladkaka..ni anar inte hur jävla goood den är!!! orgasm för smaklökarna!! Kan inte sluta äta, fan skulle inte äta sånt här ju :( menmen man lever bara en gång!!

i don't know

Drar mig snart till bäste gabbis som har fyllt år, detta ska firas med gött käk med mina brudar!! Kunde inte suttit bättre!! Nu har jag fått in lite bilder på datan med så lägger upp några från valborg, hare HEJ


You had my heart inside of your hands

srrrry mates men har inte haft någon lust alls att blogga asså, har vart asfint väder så har tillbringat det mesta av tiden ute! Och så har de inte funkat att lägga in bilder på datan från kameran, men de kommer snaaart lite från valborg m.m! såå håll ut, försök klara er..även om de är svårt. HARE hej!

runwaydreamz


världens bästa emma wallin

Blev helt rörd när jag såg denna bilden som emma har målat av mig på. Visst är de likt?? så duktig är hon min tjej, TACK BLIR SÅ GLAD!

RSS 2.0