Vill ligga på en varm strand med denna bikinin NU


sex laxar i en laxask

Vaknade med världens huvudverk så blev inget större med skolan idag, följa dock med manda och josephine till gymmet, big mistake jonna..fick ännu mer ont i huvudet och mår fan lite illa nu..tror jag har feber :( menmen, träning är alltid träning så det är ju bra iaf! Imorn ska jag nog sjunga på kungstorget..en liten tävling med bert m.m i juryn..kan bli skoj! Kom och kolla vetja, kl 18.00!

Jag och jossan är fett jävla sugna på denne lägenheten, så har satt oss på kön! Någon gång i sitt liv ska man ha bott med någon så vi tänkte få de gjort hehe! Väldigt liten chans att vi får den dess värre..
nu: OC. fan va ja är grym på o måla hejdå

lite bilder från RUNELF

jag och sofia skulle visa våra dansskills som vi alltid gör på alla förfester hahah? snubben i rutan verkar gillat iaf!

two wonderful days

Tjosan i trosan! hur är lääget där ute? bra?? a jag tänkte väl de! Här är de toppen serni, har haft bäste nadjus på besök de senaste två dagarna, har repat på låten som vi ska sjunga i gävle nästa vecka, hallå NÄSTA VECKA? har inte riktigt hunnit tänka här men ah så är det, typ en av årets höjdpunkter, kommer bli awesome, och nu sitter låten som en klapp i baken så att säga, kommer bli fett grymt!! Har inga bilder att ladda upp med besök nadjas blogg vetja och checka lite! (jättefina bilder på mig där). Ja men mycket trevligt har vi haft de iaf!

Kom precis hem från robin dag o tom o gänget, hade lite toastkväll och myste! Nu sitter jag här med en kaffe och njuter att livet, sweeeet! HEJDÅ
fick köpt mig dessa goingar på torpan förut, ni hittar dom på din sko!

can't fall for you if you're not there to catch me

Har glömt att visa lite vad jag köpt de senaste, fyndade den söta tröjan på rean och fick tag
på de efterlängtade hängslerna, love them!

okej det kan sluta snöa nu tack

snöö?? vafaan?? och de slutar inte heller..blir så trött på detta!!

Hittade detta på min fina fasters blogg som hon hade lagt ut när jag fyllde år, tack faster!!
Och nej ni behöver inte vara rädda, har slutat bajsat på andras altaner!! :)

and let's do it again

Gick ju modevisning och sjöng idag på överby, gick faktiskt väldigt bra! Mycket kul! Drog till bästa bernard efter det och åt trerätters med mina brudar, gött som fän!!! Nu sitter jag hemma hos far med Anna och Josefine och väntar på deras nattbuss..är helt slut efter dagen så nu ska jag bara mysa ner mig brevid flickorna i soffan, sedan sova!
Var jävligt smart nyss och tog ur mitt nya örhänge..bra jobbat jonna, riktigt smart där!!! fick inte in den igen, tog i som fan och typ grät en skvätt av smärta..tillsut gick det så nu sitter jag här med ett stort svullet jävla rödöra..nice!

PEACE & LOVE BILJETT BOKAD!!

and im soooooo happy!!!!!

lite bilder från konserten


konsert

Konserten ikväll var faktiskt riktigt rolig! Annars har de väl kanske inte riktigt vart min dag idag haha! Ne jag är helt slut så måste sova, gönatt folks!

Några bilder på mina favoritgubbar!

the hives

har vart en riktigt go dag faktiskt, började skolan 09.45 och slutade en timma efter..så inte så mycket plugg idag = gött så in åååååt! Ist blev de lite repning och sedan genrep! Efter de blev de utvecklingssamtal för min del och sen bowling med mor, morbror och bror min..var faktiskt riktigt kul! Blir alltid mycket skratt när min morbror är med hehe! Tog en go hamburgertalltik efter och sedan drog jag till gymmet! Nu sitter jag här och kollar på lite television så att säga! jaaa mina vänner de var väl min dag och har egentligen inte så mycket mer o säga, sätter på ett avsnitt av OC like always, kan inte sova annars haha! KÖSS

skajjaa, har visst nåt mer o säga! Imöra är de plus-konsert! Denna gången är temat rock/metall..kan nog bli grymt, mitt favorittema, synd att de var så jäkla ont om tid o repa in låtar bara..men för våran del blir de lite the hives iaf, tick tick boom, grym låt!!! 17.30 och 19.30..BE THERE!

VILL HA SOMMAR!!!!


nobody knows

Har hängt på motionshuset hele eftermiddagen med manda och isabelle, körde på så innåt, känns riktigt gött nu efteråt faktiskt..sicka jäkla biffar vi är!

ensemble

Sitter i skolan och väntar på att ensemble ska börja! Jävligt seg dag, känner mig hängig och tråkigt väder..INTE OKEJ HÖRNI! Blir nog lite träning efter blugget iaf, får hoppas att isabelle kanske hänkar! Har inte så mycket intressant o säga faktiskt, så drar mig nog vidare..tjooooo



bjuder på en liten film från våran första konsert på plus!!

kärlek till mina flickor

vet ni, måste bara få skriva av mig lite..om hur mycket kärlek jag känner till mitt lilla tjejgäng! Man tar det förgivet men ibland börjar man tänka och jag är så jävla tacksam att jag har mina brudar alltså..allt vi hittar på, vi är fan inte riktiga i huvvet någon utav oss haha! Så himla gött, för nu vet jag att när jag sitter gammal o grå och ska berätta galna gamla historier för mina barnbarn om vad jag och mina vänner gjorde så vet jag att dom kommer sitta och asgarva! Typ allt vi gör, gör vi med varrandra..oj de kan ju tolkas fel..men vi delar otroligt mycket med varandra var väl de jag skulle komma fram till, och är så innåt lycklig att de är just de här brudarna som jag delar de med! Vi står varandra så nära, som syskon..bråkar till och med som syskon, men sen kollar ni på varandra och börjar skratta! Ja ne nu orkar jag inte skriva mer men grejen är den att
FAN VA NI ÄR GRYMMA!!!! kyss i röva på er allihopa!!!
ja här är ju verkligen inte alla med, men tycker man ser hur glad jag är när jag är med mina vänninor!!

ny design

Japp så fick de bli! Väldigt nöjd, lyckades göra denna headern själv faktiskt..fick hjälp av emma att göra allt annat snyggt, bäst är hon!

Har inte gjort mycket alls idag faktiskt, tatt de lugnt hemma hos morsan..träffade marcus på bussen hem till uddevalla så chillade med han ett tag när vi kom fram! Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av OC! Lite bilder från helgen kommer nog imorn!

några av dom bästa skådespelarna enligt mig


sofie och jonne med H

igår: Förjävla grym lyckad kväll faktiskt! Hade inga förväntningar alls, men blev riktigt bra tillslut! Började kvällen hos Malin, drog sedan på konsert, tillbaka till Malin igen..en liten sväng till Amanda, tillbaka igen och sen till bastionen..kvällen avslutades på donken like always typ! Många skratt med mycket härligt folk..vaknde på morgonen och såg på mobilen att jag hade skrivit ner många roliga klomentarer som sagt under kvällen, haha fick mig ett gott skratt där!



idag: vaknade upp med två fommar (sofia och wallin) som snabbt försvann..då kom emma och gjorde mig sällskap, drog till torpan för o kolla på modevisning som vi missade..spark i rumpan på den som gjort evenemanget på facebook och skrev att de höll på till 4!!!!!! Men vi åkte då tillbaka igen, tog en glass o en sväng till mallan..sen drog vi hem till kära dalsland och nu sitter jag här med mor min och ska spela spel!

emma kollar på vattnet o säger: åå all is är borta
jonna: vem fan är ann-louise?
hahahaha, fick oss ett skratt..men ganska likt eller hur???

Let it bend before it breaks

gooo dag, stårlande väder, underbart folk runt omkring mig..går bra nu med andra ord! Kul att de ska snöa imorn, kan inte de jävla vädret bestämma dig någon gång?!?!???! Har iaf hunnit med en hel del idag, repa direkt efter skolan..sedan gick jag och Frida en sväng på stan och kände för en inpulsgrej..slutade med att vi fick oss ett hål i öran, riktigt nöjd faktiskt! Efter det mötte jag upp Jossan och vi fick oss lite behandlingar/massage av mallan i salongen, inte helt feeel..drog sedan på modevisning sedan hem till mig, tog en chipspåse och myste framför Grey's Anatomy. GÖTT HÄNG SÅ ATT SÄGA. Nu sitter jag hos far min, tänkte ta lite käk och sätta på oth..blir nog bra! Skönt att vara ledig imöra, hare HEJ


snälla låt våren få hålla i sig!

fint i spets

så himla söta saker, vill ha båda shortsen..spec de i spets!

rockar lite med emma morsing


ny förjävla bra jacka från weekday


we made it

hemma efter en skitkul helg i stockholm, helt slut..har lagt mig vid 3 varje natt hehe! Ni kanske undrar lite va jag gjorde där, joo jag åkte dit för o träffa allt underbart folk för varje år i samband med melodifestivalen så är det en tävling i globen city som jag brukar vara med i men var inte med iår utan valde att åka upp o bara heja på de andra ist, skönt faktiskt! och vet ni, min älskade Sannah tog hem hela skiten, blev mycket firande på hotellet efter..som sagt, sjuuukt kul helg, hänt väldigt mycket och träffat väldigt mycket roligt folk som man inte sett på länge! Nu måste jag verkligen sova, bra att man börjar 12 imorn iaf..

bjuder på lite bilder från helgen:
grattis till min sannis
snacka med några engelskmän i baren (ENGELSKA!!!!) inte illa av mig hehe,
slutade med att dom bjöd mig på en drink haha
HAHA
bäste nadjus

modekungen


stockholm!!!!!

sitter i skolan med frida och sofia och väntar på lektion...För övrigt är jag jävligt nöjd med mina presenter som jag fick igår!! Fick pengar till peace and love, pengar till where the action is = COLDPLAY!!!! lycklig!
Sen fick jag:
  • svarta converse
  • gummistövlar
  • väggklocka
  • hängslen
  • underkläder
  • ansiktsmask
  • pengar
  • körkorts lektioner
  • MMM.MMMM
jaaaaaaap, nöjd som sagt! och blir ännu mer glad när ja tänker på att jag drar till stockholm om2 timmar :D awsome!! Och ännu bättre är det att pratade nyss med nadja och det är tydligen strålande soligt väder!! Skönt när de är piss här, ena stunden snö sen regn några sekunder efter..fyfan inteeeee ok. Nu börjar matten, hare heeeeej

17

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA!!!! sjunger lite här för mig själv i min ensamhet, fyller nämligen hela 17 bast idag, bara ett år kvar!!!!! Sitter o väntar på mina nära o kära, morsan, far, bror, mormor, camilla m.m..vi ska käka smörgåstårta och de bästa= presenter :D senare i kväll kommer min tjejor sofia o gabbe o myser med mig. Ser fram imot en braaaaa dag!

puss från glad tjäääj

i'm in love

sketsnygg jacka från weekday, ska nog faktiskt ta o köpa den, kostar skjortan men kanske värt de?? Den är snyggare på med.

go kväll med morsing korsing forsing borsing torsing jorsing

kom på att jag vet inte vad jag ska skriva, men goo kväll som sagt..blev en sväng ner till grannarna för lite big brother o popcorn! nu ska vi sooooova så gott, hare

bjuder på en bild på min och emmis för ett år sedan när vi var på klassresa!

ska jag bli blond igen ellleeee???????


wrong but right

imorn: repa med gänget och städa
tisdag: hem till mor min
onsdag: TROR BESTÄMT NÅGON FYLLER ÅR? bjuder på tårta hemma hos mig och har lite mys med familjen!
torsdag: STOCKHOLM :D ska stanna där tills söndag, kommer bli sjukt kul..längtaaar!
ser fram emot en bra vecka!!

gårdagen var ju också en dag

pussss

something always bring me back to you

nyss vaknat..varför så här tidigt undrar jag då?? Tar halv 12 bussen till ua sen hade ja tänkt, simpa kommer en sväng sen sofia sen drar vi till jossankossan för parteeeeey, kan bli grymt...taggaar! Nu tänkte jag se ett avsnitt av VD som kom ut igår, GAAH! hade gör heeej

min man

kan inte sova


släktkalas

idag har jag haft släktkalas för pappas sida, jättemysigt! Har ätit go mat och min favorittårta som min faster bakat, bäst är hon! Fick ett smycketräd, hårinpackning, pengar, presentkort m.m..Så de har vart är mysig lyckad fredag! Imorn kör vi lite mer röj @ jossans place som fyllt år, riktigt taggad faktiskt!! Nu ska jag sätta på en film och bara ta de luuungt, köss

lite bilder: 
farmor rockar
världens sötaste kusiner

snodd av sofia som snodde av jossan

10 vanor jag har!
- om någon spottar måste jag alltid spotta efter
- knäcker mina fingrar o tår
- utmanar ödet, kanske lite för ofta 
- om jag ser någon K/V-brunn måste ja bara gå på dom..och får absolut inte gå på A-brunnar. 
- Tar alltid upp fötterna när jag åker över en järnväg
- Håller andan i tunnlarna
- sjunger konstant, vet inte ens om själv att jag sjunger ibland
- när jag lyssnar på musik måste jag göra allting i takt, tex om jag går samtidigt, skriver på datan samtidigt, tuggar tuggimi m.m..
- När jag provar kläder så börjar jag alltid dansa i provhytten he he, lite moves sådär..fråga inte varför
- Går alltid på toaletten när jag vaknat - oavsett ifall jag behöver det eller inte

10 bra saker med mig
- positiv o glad för de mesta 
- kan stå på egna ben och säger vad ja tycker
- ödemjuk 
- Lätt att prata med..säger folk iaf hehe, lyssnar alltid om det är nåt!
- omtänksam
- kan bli jävligt crazy..o de är väl bra? eller? haha
- lär mig saker väldigt snabbt
- Social och älskar att träffa nytt folk! 
- Blir glad för andras skull och berömmer

men finns även 10 dåliga saker med mig
-
tar väldigt lätt åt mig av små skitsaker ibland
- envis, ibland lite för mycket kanske hehe
- så inåt seg, skjuter alltid upp allt till sista stund.
- är väldigt gottesugen ofta, inte bra!
- blir så jävla hetsig när folk inte fattar vad man menar hehe. 
- jämför mig ibland med andra..eller vem gör inte de? 
- har enorm beslutångest, kan aldrig bestämma mig.
- kan få väldigt dåligt tålamod
- har alldeles för höga krav på mig själv
- Så himla kräsen när de gäller killar

STORA mål jag har detta året 
- fortsätta träna mycket som ja försöker med nu 
- Få bra betyg! 
- Ta chanser, risker och göra de till ett bra år!

i can't help but i wonder why


studion

sätter mig i studion och stannar nog där ett tag, hare hej!


hovfjället

gårdagen var askul! En heldag på hovfjället med plusgymasiet, awsome! Åkte som dårar i backarna, haha inte så bra kanske men kul iaf :D Toppendag med toppenväder helt enkelt! lite bilder:


RSS 2.0