HAHAHAHAHAHAHA

japp skrattar är precis vad jag och sofia gör nu!!!!! kvällen blev ju inte riktigt som planerad, haha! GALET! har göttat oss med pizza o chips och sedan fick vi oväntat besök, elle vänta lite, vare vi som besökte dom??? brudarna på nedre plan är då crazy iaf, hääärligt!! hahahahaah dör, nu ska vi sova, ee sova? no way, kommer aldrig gååå..men om 4 timmar ska vi upp och ta bussen till hovfjället med skolan, kommer bli niceeee värre!! yess hejdå från mig och sofia (LÄÄNK IGEN) (HENNES BLOGG) gonatt

Flashing Lights

här kommer lite bilder från fredagen
förfest hos bäste agnes var de ja!
spelade "med andra ord" mycket skratt som ni ser hehe
gryyyym kväll som sagt!

grymme kvällen igår!

japp, förjäkla lyckad kväll!! Började kvällen hos bäste agnes, himla goo förfest med spel, musik, dans o skratt osv! Tog bussen till lane där allt fortsatte, tack allt härligt folk för en lyckad kväll, bäääääst ärni


har en del härliga bilder från kvällen, lägger upp imorn!

hatar rubriker för vet aldrig vad man ska skriva

häärligt att mina pojkar solar, surfar, badar och allt va de kan göra i Australien nu.........och här sitter vi hemma o fryser!! Tycker ni kan komma hem nu grabbar, miss u a little bit!
ha ne frukost var de ja..tjaaooo

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

vet inte om ja oroar mig för någonting nu faktiskt...kanske att de inte finns någon go frukost..ligger nämligen i sängen och känner att jag inte kan komma upp men är sjuuuukt hungrig..min mage låter, typ grroo grr guu..a ni fattar..så hoppas de finns goe maten..så säger vi, hörs hej!


nice thing


pannacotta

hallå alla kåmpizar!!!!!!!!!!! ^^ :P Vet ni va???? jag och min brorsa har precis gjort pannacotta, och här sitter ja med en kopp te o väntar på att den ska bli klar..det är gott, pannacottan alltå!!!! hihihhhihihihihihhi
så här ser den ut :D :P god va?????

ne men hörni, jag är på förjäkla bra humör och känner mig lite partysugen..amen gudars va bra att det är partaj imorn då!!! lite taggad sådär, så säger vi talas hej!

de luktar skit

..på tåget, fyfan va de luktar..mysigt!! Hopp de är så de e, sitter på tåget då ja som ni kanske förstod..är i ua om ca 20 min. Har haft en lovely time så att säga hos Nadja, underbara människa! Hoppas såååå att jag kan följa med henne till stockholm om två veckor när finalen av slagerstjärnan är + melodifestivalen, skulle vart askul att träffa alla underbara människor igen och få heja lite!!

ikväll blir de lungt, ska träna vid 5 sen kanske tillbringa liten stund i studion med far min! Ne nu mår ja illa, och mycket beror på skitlukten men också att jag glor in i denne älskade datorn..så nu tackar ja för mig hörni! Hare fint, tat lungt och e ja kort o gott hejdå



@ nadjus place

yes here i am..och vi har de ju förbannat härligt! Har fått i oss en hel stackars kyckling, massa fruktsallad och nu sitter vi här o käkar Ballerina kladdkaka med mjölk, riktiga grejer de!! Har suttit o asgarvat till massa gamla filmer, och har de almänt trevligt! Nu blir de nog en skräckiiis, myyyyys
allt för oss, hej!


gonatt sov gott dröm sött


it's to bad

tjena hallå tjaba tja hej..jag har skitkul, skitroligt är va ja har! Ne men vet ni, lovet suger..japp så sant, de gör de faktiskt! Igår: gjorde ingenting vettigt, kommer inte ens ihåg va jag gjorde, så kul var de..idag: sovit, lagat mat, simmat och nu ligger ja här ensam i lägenheten, kanonkul!!!..men imorn blir de då andra bullar :D ska dra mig till götelaborg och träffa min älskade nadjus, hade tänkt oss en myskväll me go mat och massa tjöt, underbart! Har saknat tösa!

och gissa va jag ska göra nu, ni kommer aldrig gissa rätt, ne ni kan aldrig troo..här kommer de..trumvirvel:::::::BOM!!!!!..sätter på ett avsnitt av OC, hejdå

svenska NY fruar

sitter i soffan och kollar på svenska new york fruar..asså va fan äre för feeel på människorna?? sicka jävla ideér..någonstans måste de ju gått jävligt fel..haha de lever ett lyxliv i NY och klagar på att för många har hållt i en meny och, de ska vara mycket äckligt tydligen...men äcklig botox kan de spruta in i läpparna!! haha ja ja säger då de..
nu ska jag få lite massage..känner mig som en gammel tant i axlar och nacke efter all träning..så säger vi HEJ

how do you do when you don't do what you do what you whant to do?

ne ja vet ja fatta inte heller...



So gimme the bad news baby Now don't make me wait I wanna know that I'm your biggest mistake


melodifestivalen


sitter här o kollar på melodifestivalen med morsan, goe fruktbordet har vi med!

COLDPLAY I SOMMMAAAR!!!

japp ni hörde rättt..coldplay kommer till gbg i sommar OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!! nu längtar jag ännu mer till sommaren! Jag och jossan sitter här och skriker några lyckoskrik..coldplay den 28e och sen den 30e drar vi till peace and love, vilken jävla vecka!!! är helt hyper!! Jag och sofia har pratat i evigheter att vi måste se coldplay live, FAN SITTER TYP HÄR O LIPAR..okej kanske lite överdrivet men lycklig som sagt :D Nu ska jag o jossan ha myskväll och sofia kommer snart med..livet är då underbart :D GE MIG SOMMAR NU! just det, pengar också..måste spara!

vad jag vill ha just nu

jag bara skaaa ha västen över från H&M fashion against aids, så grymt snygg! längtar tills den kommer ut!!

enkel enkel dubbel

körde stenhårt 2 timmar på gymmet nyss, riktig hårding är jag!! Fan va härligt att bara gosa ner sig i sängen nu med datorn i knät, får väl snart bli ett OC avsnitt som alla andra kvällar nu de sista...och en annan jäkligt skön grej -sista skoldagen imorn sen lov HOW LOVELY? så jävla sköööönt, behövs! Även fast de känns som att vi nyss började skolan från jullovet..hoppas veckorna går i samma fart så de snart blir sommar, can't wait! heh får i väg här, talas hej

home

sitter hemma i järbo, hade inga lektioner idag typ så passade på att åka hem till min lilla mor! Snart dra vi iväg till överby och sen lämnar hon av mig hemma i ua igen..ikväll blir de ett zumba pass med isabelle :)
här är lite bilder från konserten



jag och robin sjöng "Don't stop me know"

bäste tompa
lille ja
älskade agnes

på denna länken kan ni se konserten!

http://bambuser.com/channel/plusmedia/broadcast/1421832

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

hade konsert idag, gick helt okej...kul var de då iaf! kanske kommer upp en film inom kort, vem vet?
förövrigt älskar jag min nirvana tisha, med tanke på att de var mitt allra första favoritband så känns den helt jävla rätt! Var typ 2 år när jag satt o digga i soffan! heah får iväg här, så säger vi kööözz

real stuff


konsert


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


söta va?????


alla hjärtans dag

någon het snubbe som vill tillbringa kvällen med mig, någon?? sicken romantisk dag asså, fått rosor, frukost på sängen (kladdkaka formad som ett hjärta) lite andra presenter, choklad och lite så, asså så jävla mysigt!!! faaaast ne..får nöja mig med isabelle och pannacotta..EH JA BAH SKOJA!! fan va mysit vi har, trodde jag skulle tillbringa dagen i min ensamhet framför tvn typ men så kommer hon där, in genom dörren som en solstråle..snacka om att jag blev lycklig, isabelle asså..sicken brud!!
så här mysigt har vi nu, hur har ni det där ute???? hallå hur har ni det?????????

GRYM KVÄLL IGÅR

japp de var de verkligen! Förförfestade hos mig med alla brudar like always..drog sedan vidare till förfesten som höll rum hos ida, trevligttrevligt många skratt! Sen drog vi alla till lanegården där de var fullt rööööj götttt, lyckad kväll alltså!
Tog tyvärr inga bilder men de får vaaa, nu ska ja kolla OC sedan dra till min älskade kusin som fyller år, blöt köss!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

vet inte riktigt faktiskt..tar åt mig väldigt lätt av saker, och de önskar jag att jag inte gjorde ibland.
Sen har jag ju mina tix t.ex att jag måste hålla andan i tunnlar och samtigt ska jag tänka på nåt som ja vill ska hända, får absolut inte trampa på a-brunnar och måste gå på att v/k-brunnar..sen ska ja hela tiden utmana ödet (jag och sofia är så jävla lika i våra tix) om vi har en kamera i handen och går över en bro så får vi för oss att vi ska hålla kameran utanför bron över vattnet bara för att vi kan tappa den..haha vi är dumma i huvudet jag vet! Och om sofia spottar måste jag spotta efter sen måste hon spotta igen och sen ja och så kan de hålla på i en evighet..samma om vi står i hissen och jag klickar på knappen, då måste hon också klicka och tvärt om..yes de är så de är! Fia, min lilla fia, bäste!

19:19


loving you is cherry pie

har nyss gjort go paj med pappsen, står i ugnen och min mage bara väntar på att den ska bli klar, ja den är go den ja! Vid halv 8 ska jag möta upp sofia så drar vi på match..våra kära vänner spelar!


anslutar dagen med en apelsin och OC


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

så sjukt mycket man vill göra/ha och då kommer man på att 1 miljon inte är så mycket hehe..
  • Men jag skulle först o främst ge mycket pengar till mamma faktiskt för de finns lite saker som behövs göras med huset m.m..
  • Sen skulle jag bjuda familjen på en resa till LA, saknar somfan!
  • Skulle flytta till en större lägenhet
  • Skulle spara en hel del till bil, boende och allt sånt som behövs när ja bli äldre!
  • Sen finns de ju massa småsaker som kläder och sånt som nog skulle bli mitt ja!

zumba

hängt lite me isabelle idag, skaka rumpa som fan på motionshuset! Zumba, sicken grej..så jävla kul kan ja då säga! Nu ska ja sätta på lite fet musik och tagga till helgen, fett me feeetttt!



hahah vänta lite, va? sa ni flickidol?


om man ska snacka lite om melodifestivalen..pinsamt! De som sitter och väljer ut bidragen ska få en fet spark i baken!!

and life it's like a song

hoppsnopp, härlig dag! började med försovning med bernhard, great! Efter skolan tog vi en simtur och hade allmänt trevligt like always. Sitter här nu för mig själv o väntar på mina bestizzar, ska ha en myskväll och bara prata om allt..typ som på bilden, göttmos..så säger vi hare gött hej!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

jaru, väldigt olika..men charmiga helt klart! snygga som söta, ska vara längre än mig iaf..ska vara sociala och självsäkra, ha humor och vi ska kunna prata om väldigt mycket o ha kul ihop! ska känna sig säkra och lugna i varandras sällskap, inga awkward moment här inte! tatueringar är ju inte fel heller, och killar som spelar gitarr gaaaah säger då de. men vetni, den sanna sanningen..
man vill bara ha någon som älskar en tillbaka, och som visar de varje dag!

jag är en pil och du min pricktavla


REBECKA o FIONA TILL P&L HOOOW AWESOME?


lite svar på tal

anonym: vem skulle vilja läsa din blogg haha?

svar: haha du iaf ser de ut som..lägger t.o.m tid på att kommentera, inte illa :D hahaha smart där..ÄGD!

i want i want

oo va jag vill ha en tatuering nu, kom igen då morsan o farsan!!!!!!!!! vet precis hur jag ska ha, som på bilden ovan och de ska stå "don't be afraid to be great".

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


  • massa pengar
  • något gott o äta
  • resa till älskade LA
  • något annat kanske
  • och ja de finns ju en del
nej förresten jag kom på vad jag allra helst vill ha nu..
- SOMMMAR och allt som hör den till!



Jeffrey Campbell

vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha osv

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

mina mål: jaru..gå ur skolan och vara nöjd med de..skaffa bra jobb, helst inom musik eller film/tv..äta nyttigt, fortsätta att träna ordentligt som jag faktiskt gör nu, duktigt jonna!

drömmar: flytta till LA när ja blir äldre, få hålla på med musiken m.m. Bli rik o bara skita ut pengar, få drömkillen och ja ni fattar..gifta mig och skaffa fina barn!

önskningar: Få leva ett bra liv och få uppleva massa saker. Resa runt mycket och vill bara vara lycklig helt änkelt!! 

don't bring flowers after i'm dead

sitter i skolan med sarina och dag för tillfället, ska snart ha ensemble!

annars då? jofan, livet flyter på! mitt internet har dött så får passa på i skolan...taggar till helgen gör ja mee, äntligen händer de nåt, HÄRLIGT!!


såhär vill jag att min balklänning ser ut, så sjukt fin! lite mer typ krämfärgad eller nåt.

kan inte gör inlägg

nepp de cpar som fan, så ni får klara er gött folk..kommer ni verkligen göra det? har haft en rolig kväll med morsans konmpisar iaf..haha galnare än oss ju? nu har dom dratt vidare och jag sitter här själv..varför är man inte 18? snart så jonna, snart så! ska nog sätta på lite oth, myssss

sitter på mcdonnnk

HEEEELT SJÄLV, eller ah mina två cheese är med som alltid..FAN VA MOBBAD JAG ÄR! XD:(..och självklart missade jag bussen, gött! men snart kommer jag hem till mina älskade mami och vi ska ha myskväll! trevlig helg gott folk!

I know it´s all an act a show that you are putting on

härligt dag faktiskt! drog till torp efter skolan och fick tag i lite nödvändiga grejer..+ lite mer kanske..ne nu får ja sluta handla så mycket..3:de rundan denna veckan, shit sicken shopper, värsta shopoholicen nu XDXDXDXDXDXDXDXD eller hur stavas de? aja äniway så att säga så har jag faktiskt storstädat i lägenheten idag, en mublering blev de oxå, skönt med lite nytt! härligt att man hittar massa pengar man inte visste fanns också lite här o där, gött de behövde ja nu hehe! förresten, i sommar ska ja på ett musikläger i några dagar med massa andra härligt människor, kommer bli så jäkla grymt!! Alla får sin egen specialskrivna låt som man ska arbeta med de dagarna man är där och sista dagen är de en avslutningskonsert med alla deltagare..can't waaait!! Fick min låt nyss och är så inååt nöjd, den kan nog bli himla bra asså, rockig och väldigt mycket mig..har bara fått en acustiskt version än så länge, men när den är helt klar kommer den bli grym! ååå nu längtar jag ännu mer!!!!!!!

ja de är frågan de


i'm not gonna write you a love song

har skap för tillfället så sitter i studion med jossan, men nä vad är de jag ser..är klockan 10 i 11?? ojoj slutade för 10 minuter sen..kääääääääk härligt! har hört att de är stuvade makaroner och köttbullar OMAAGAD VA GÖTT!!!!!!!! sjukt underskattat! talas hej!

I love you my friend

och saknar faktiskt mitt blonda hår..får nog ta o färga tillbaka de till sommaren!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

hmm svåårt..fast ne, SOMMAR!! behöver jag ens förklara varför? sol, värme, bad, grillkvällar, alla fester, stanna ute hela natten lång och inte behöva frysa, inte bära runt på en tung tjock jacka, halsduk, vantar m.m..ne ush va jobbigt! asså finns de något negativt med sommaren? svar: neeeeeej..eller jo, mygg

förra sommaren var heeeeelt..a de går faktiskt inte och förklara med ord, bilderna säger väl en del?
och känner faktiskt på mig att sommaren 2011 kommer bli ännu grymmare, lääääängtar!!!!

vadå äpple du spelar väl köttfärsgratäng?

är någon vid liv i dag elle? dag varför svarar du inte? sofia sover du? isabelle..har du bytt nr? frida hur mår du? tom vart är du o varför svarar inte du heller? gabbe har du inga pengar på mobilen nu igen? aja ni fattar grejen..har sjukt tråkigt och ingen verkar vid liv..

annars har dagen vart bra hörrni, älskar att jag hatar min mobil som inte ringer på morran när man ställt alarm..tack för att jag fick sova lite längre! o jaa, gott folk..eftet skolan gick jag och emma till badhallen o simma lite, najjzz..och nu sitter ja då här alldeles ensam o grå...näääääärå livet leker som fän!

igår: var en förjäkla bra dag asså, var allmänt på väldigt bra humör och fick mycket köpt i göteborg me, catshiingaaa! göttmos! härligt! fan va fint! nice! underbart! yeeeeees!
ja ne, nu ska ja roa mig med nåt HERRÅ DÅ ALLEHOPA ^^^^^^^^XD:P:P

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

morfar helt klart! älskade morfar, saknar dig verkligen!!

I fall for you again

- yess bli nog låttiteln kanske? fick lite insperation här om dan så nu nyyy låt på G G G G...

sitter i skolan och har data..men guuuuuu va kul, o underbara data, underbara läraren..allt är underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fast ne...drar till gbg med gabbe när ja slutat..kan nog bli nicee ja..
hörde rykten om att dagge och robban hänkar..ameen göttttt hörrni

RSS 2.0