JAPP

MALIN ÄR BÄST I VÄRLDEN WIHOOOOOOOOOOW

plus awards

grym gala igår måste jag säga, riktigt kul! För er som inte fattar vad kvinnan vid datorn snackar om så kan ja berätta att vi har haft en gala på våran skola där folk har blivit nomirerade för olika kategorier i varje klass..jag var nominerad som årets artist, skitkul :D Vann gjorde dock simon says i den kategorin, o det är dom sjukt värda, grymma artister och underbara människor! Hade som sagt en himla trevlig kväll iaf, goo plusgymnasiet!
jag och mina goa tjejer

ikväll är de fan valborg och VAD HÄNDERR? har beslutångest, ska man dra till göteborg eller grebbestad? svårt beslut, får se var kvällen slutar..drag ska de då bannemig bliiiii iaf

gooooo kille


if we could sing forever

tjoooo bacon! Vill bara säga att ligger här i sängen och har jävligt chill, goa program på tvn, kaffe i handen och livet känns allmänt bra för tillfället! Städat hela lägenheten har jag gjort också, gött!! Annars har jag inte gjort så mycket idag faktiskt, träna hann jag med..allt för längesen, illa jonna! Förövrigt ringde simpa nyss och ville att jag skulle vara med och sjunga med simon says på citytorsdag nu på torsdag..så nu har jag 7 låtar att öva in..har ju bara två prov, massa inlämningar och annan repning denna veckan..men vad gör man inte för laget! Kan bli nice, kom och kolla vetja, på torget någon tid! Ne nu ska jag sätta på OC, hare förjävla fint hörreni TJO

go bild på mina brudar

someone like you


weekday vs. monki


willow smith

Må vara världens snyggaste, hetaste och coolaste 10 åring!

why can't we go for it


strömstad

vart i strömstad hela dagen, hängt lite på nordby och fått mig lite fint! Bloggen är cp för tillfället så går inte att lägga upp bilder eller något liknande..irriterande! Nu ska jag sätta på någon go rulle! återkommer hare hej!

vill ha tröjan!!!!!!!

någon som vet vart man kan hitta någon liknande?

scream 4

1:18 minuter in på trailen bestämde jag mig för att jag MÅSTE se filmen, hehe kolla själva och dra fram till 1.18 så märker ni varför!!!

underbara väder

daaaaaaaamn vilken väder, typ sommar? Ligger ute på balkongen med glass, go musik och bara njuter av värmen! wonderful! Idag för övrigt fyller världens bästa pappa gammal gubbe, 40 år hehe! SÅ GRATTIS TILL HONOM, bjuder på några gamla härliga bilder!

Och fråga mig inte varför bilderna vände sig....
älskar dig pappa

ooooooops


nice in orange


krille 18

Härlig vårkväll och snart drar jag och mina underbaringar emma och sofia till david för lite förfest..sen vidare till krille som fyller 18 idag :D Så detta ska vi fira ordentligt, ikväll är dalsland farligt med andra ord, så håll er undan..typ som ni brukar göra HE HE..inget fel på dalsland så SHUT UP FUCKERS typ....! e a så säger vi, talas HEjJ


årets första grillning

Har inte alls mycket kul att blogga om nu, men här kommer lite härliga vårbilder från när vi grillade i början på veckan!


Lördags

Jaru, mycket trevlig kväll må jag säga! Allt som kan hända hände haha, säger inget så har jag inget sagt.

blev lite förfest hemma hos jossan! Bild tagen från sofia
sedan hängde vi lite på jaktstugan, helt okej kul..men efteråt på stan gjorde garanterat kvällen haha! Bild tagen från saraoklara

free your mind


lite bilder från gävle

Roliga dagar i gävle! Jag och nadja vann juryns specialpris så de var riktigt kul! Video kommer upp lite senare!

tagggaadeee


final

Sjuuuukt kul och LÅNG kväll igår! Jag och Nadja kom vidare till finalen ikväll!!! Rolig publik, bra band, grym låt, bäste sångpartnern + underbara människor i repris = aaaawweesommee! Kommer bli ganska så grymt, och en låååång natt väntar med massa spökmys like always här i gävle, spökar nämligen som fan här så vi ska även iår spela ouija board typ som anden i glaset, ska fan filma detta gången asså, så kanske kommer in en liten film ;)

Nu ska vi ut på stan tjjaaaaooooo

gävle

Suttit i bilen hela dagen och nu är jag i gävle :D ska stanna här till lördag, sjunga lite och ha det jävliigt skoj tänkte jag! Just nu ligger jag och nadja inne i studion och har bäddat ner oss och gapskrattar till lite roliga klipp från big brother HAHA SÅ JÄÄÄVLA KUL! Men nu tänkte vi natta, ska upp tidigt imöra..tänkte ta en sväng på stan sen blir de sång hela kvällen!!

Drog en sväng till church street de första vi gjorde när vi kom hit, världens bästa restaurang asså, har nog aldrig vart i gävle utan att gå dit!

thank you for the music, for giving it to me


emma wallin mina damer och herrar

Tråkigaste söndagen på länge, sitter fortfarnade hemma hos pappa och min bak är som fastklistrad på samma ställe där jag har suttit hele dagen..kanonkul!

Men denna videon som emma hade lagt upp på sin blogg gjorde mig riktigt glad, världens underbaraste är du!!! och denne tjejen gjorde en grym insats i tävlingen med sin egna låt som ni kan lyssna på här under! Bäste robin har producerat låten med!

beautiful disaster

Som vanligt är jag inte helt nöjd när jag kollar på filmen..men här har ni mitt framträdande från tävlingen iaf + juryns kommentarer.

Staring at a photograph of where we used to be

HALLÅÅÅÅ JA! tänkte att jag drar lite om vad jag gjort i helgen..berädda med penna och papper? amen gött!


fredag: Tänkte egentligen dra hem till mor min och ta en lugn fredag men nejnej så blev de inte..satt i matsalen med Dag och Simpa och vi kom helt plötsligt på att amen varför inte lite häng hemma hos dig Dag? och såååå blev det, eller ja egentligen inte haha..mötte upp Malin och hon sa att vi var bjudna på lite förfest hos en i hennes klass..så vi brudar hakade på där..när vi gick till Dagge sen så skulle plötsligt alla vidare så dom hade hittat fest som höll hus hemma hos Johanna..så det blev ett väldigt kort häng hemma hos Dag som det var tänkt från början..men ack vilken kul kväll de blev, älskar impulsgrejer asså! Skrattade som fan hela kvällen igenom haha! TACK FOLKET!


lördag: skittrött..så plingar Mallan på och säger att vi ska dra på träning..jo men viiiiissst, hoppar upp ur sängen och gör mig iordning..efter träningen drog jag hem till mamma, sen till pappa och nu denna vackra söndag sitter jag här hos far min och funderar på vad jag ska ta för frukost..

Ja detta var ju lagom intressant..nu är jag vrålhungrig! KÖSS

Citytalang

Blev en riktig lyckad kväll igår faktiskt, mycket skoj! Fick en inpulsgrej och ändrade låt någon timma innan, kunde inte ens texten haha, men det gick vägen ändå..kände lite för att utmana mig själv! Tävlingen blev flyttad in till frideborg vilket var mycket bättre! Kom jättemycket folk! Blev faktiskt tvåa så det var skoj, men de roligaste var nog att jag fick så bra kritik av juryn, betyder mycket! Speciellt från Bert för han har inte tyckt om mig så mycket tidigare hehe! Kommer nog upp en film lite senare kanske! Här kommer iaf lite bilder:


Får se vad kvällen har att erbjuda, kanske bio med Jossan och lite mys efter med goa vänner!

RSS 2.0